2019-12-11 14:29:38• hírek • Bede Emőke

Nem az utat figyelte, beton hídfőnek hajtott egy autós Mezőpetriben

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Súlyos közlekedési baleset történt kedd délután Mezőpetri területén – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség.

Mint írják, a 36 éves, nagyváradi férfi egyéb elfoglaltságai miatt nem a vezetésre és az útra figyelt, ennek okán pedig lesodródott az úttestről, majd egy beton hídfőnek csapódott. A balesetben sajnos nem csak az autó roncsolódott össze, hanem a sofőr is súlyos sérüléseket szenvedett, melynek okán a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították orvosi ellátás céljából.


A férfit még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ennek eredménye negatív lett, de a biztos eredmények érdekében vértesztet is végeznek. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított nyomozást az ügyben.


Baleset Pusztadaróc közelében is

December 10-én, hajnali 6 óra környékén közlekedési baleset történt a 19A jelzésű országúton, Pusztadaróc közelében. Egy 28 éves, lengyel állampolgárságú férfi, ki Szatmárnémeti irányába tartott egy furgonnal, balra szeretett volna kanyarodni, viszont nem adta meg az elsőbbséget a szemből szabályosan érkező személyuatónak, melyet egy 31 éves, moldovai állampolgár vezetett. Az ütközés következében két személy könnyebb sérüléseket szerzett, őket a szatmári kórházba szállították. A hatóság ebben az ügyben is gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított bűnügyi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: